Continentalov brend.

АТЕ кочионе течности

Оптимална снага за кочионе системе на бази гликола

Право решење за сваки захтев

Када је компликовано, онда се стварно заинтересујемо: АТЕ кочионе течности смо прецизно прилагодили одговарајућој примени. Вискозност и тачка кључања – све се савршено уклапа како би кочнице могле брзо и поуздано да реагују. Код сваког возила, код сваке употребе.

Гарантује прави избор

Од олдтајмера до спортске примене, од малих аутомобила до лимузине са ABS-ом и ESP®-ом: За сваки захтев имамо праву кочиону течност. Можете бити сигурни да сви кочиони системи оптимално функционишу.

Безбедност на дуге стазе

Висококвалитетни адитиви у нашим кочионим течностима посебно добро штите од корозије и старења течности. То кочнице чини још отпорнијим и дуготрајнијим – а тиме и безбеднијим на дуге стазе.

Бољи квалитет није могућ

Зашто се задовољити са обичним стандардима? У погледу сувог и влажног нивоа тачке кључања, као и у погледу вискозности, наше кочионе течности значајно надмашују постојеће законске и техничке захтеве.

ATE SL.6 – за савремене кочионе системе

Ова кочиона течност је оптимална за ESP®, ABS или ASR. Захваљујући консистенцији ниске вискозности, а посебно при ниским температурама, електронски кочиони системи реагују екстремно брзо – то побољшава безбедност. И: Са ATE SL.6 сте опремљени за кочионе системе будућности.

Карактеристике и предности

  • Богат програм: Сваком тржишту и сваком купцу могу се испоручити кочионе течности високих перформанси и ESP кочионе течности од DOT 3 до DOT 4.
  • Велики број величина паковања према квалитету
  • За све актуелне типове аутомобила
  • Дужи век трајања захваљујући квалитетним металним конзервама
  • Дугогодишња компетентност у развоју кочионих течности у оквиру оригиналне опреме кочионих агрегата за аутомобиле

Технички подаци

  • Тачка кључања и вискозност надмашују законске Спецификације
  • изузетна заштита од корозије
  • Оптимизована компатибилност са материјалима за заптивање који се користе у кочионим системима аутомобила и мотора за кочионе течности DOT

 

Преузимања

Кочиона течност произвођача АТЕ

Безбедносни листови

Технички листови

ATE центар за кочнице

Ослоните се на стручњаке

ATE центар за кочнице су независне радионице за аутомобиле и партнери јаког бренда који нуде професионално сервисирање кочница и залажу се за професионалну компетенцију и квалитет.