Continentalov brend.

ATE PowerDisc

Performance кочиони диск са мултифункционалним жлебом

Већа снага при кочењу

Прави спортски кочиони диск? То нам једноставно није било довољно.

Тако смо смислили иновативан непрекидан жлеб који има неколико битних функција: спортски изглед, боље перформансе и безбедност, контрола хабања на први поглед. Међутим то ни изблиза нису све предности ATE PowerDisc-а.

Поуздано и када је влажно

На ATE PowerDisc се увек може ослонити и када је влажно и у критичним ситуацијама. Зато што вишенаменски жлеб поуздано одводи прљавштину и гасове који би могли да утичу на снагу кочења.

Дужи век трајања

Фединг се значајно смањује вишенаменским жлебом, а такође се при великим оптерећењима не праве никакве бразде. Због тога је ATE PowerDisc посебно дуговечан.

Са задовољством у вожњи

Технологија PowerDisс-а је доказана у мото-спорту. То се види и чује: Спортски изглед и типичан звук кочења чини сваку вожњу правим задовољством.

Бржа контрола и монтажа

Поглед на вишенаменски жлеб довољан је да се уочи хабање. Ако је истрошен, време је за замену PowerDisc-а. Практично при инсталацији: Превлака отпорна на високе температуре служи као заштита од корозије, а чишћење PowerDisc-а пре монтаже није неопходно

Сертификације

ece_siegel_140px.png

Предности на први поглед

  • Поуздано кочење по сваком времену
  • Спортски изглед
  • Брза контрола хабања
  • Типичан звук кочења
  • Једноставна монтажа
  • Дуговечно

Добро је знати:

Можете и Ви

користити са ATE PowerDisc-ом.

Општа дозвола за рад

за ATE PowerDisc

Једноставно одмах преузмите

ECE R90: Проверени ОЕ квалитет за већу безбедност

Новембра 2016. године ступио је на снагу ECE R90 стандард, који је већ био установљен за кочионе облоге,
и за кочионе дискове за нове одобрене моделе.

Компанија ATE поздравља такав развој, јер купцима даје сигурност да ће добити производе који одговарају најмање квалитету ОЕ.

С обзиром на то да је ово ионако био захтев компаније АТЕ, скоро сви АТЕ кочиони дискови су већ данас сертификовани према ЕСЕ 90. Тако је Continental постао једна од првих компанија која је у овом сегменту понудила свеобухватан асортиман кочионих дискова са ЕСЕ атестом.