Continentalov brend.

ATE. Комплетан програм за кочионе системе.

Сви производи на први поглед

Преглед производа

Било да се ради о дисковима, облогама или добошима кочница: Ослањате се на компетенцију и иновативност компаније АТЕ – и то већ више од 100 година.

Ми нудимо системе великих произвођача аутомобила, а истовремено водимо богат програм резервних делова за кочнице. Када се ради о кочницама, постоји само један избор: ATE – моћан партнер за Вашу радионицу.

Ваше предности

Велики број реномираних награда потврђују изузетан квалитет наших производа. Наши кочиони дискови са превлаком и друге понуде су визуелно у предњем плану актуелних развоја.

ATE кочионе облоге у великој мери премашују законом дефинисане захтеве смернице ECER90. Пионирски производи, као што су ATE Ceramic кочионе облоге са ниским нивоом прашине, истичу нашу снагу за иновације. Спортске кочнице, као што је ATE PowerDisc, гарантују максималан учинак кочења при великој брзини и у критичним ситуацијама.

Диск кочнице

Максимална сигурност у свакој ситуацији вожње

Добош кочнице

У чувеном квалитету

Кочионе течности

Оптимална снага за све кочионе системе

Хидраулични делови

За максималну безбедност

Делови спојнице

Са највећом прецизношћу

Сензори броја обртаја точка

Предвиђени за успех

Ново на лагеру

Увек ажурирано

Алати

Са најбољом опремом

ATE Classic

Кочење код старих и нових аутомобила

Мале серије и специјална возила

Врхунски учинак кочења за све

ATE центар за кочнице

Ослоните се на стручњаке

ATE центар за кочнице су независне радионице за аутомобиле и партнери јаког бренда који нуде професионално сервисирање кочница и залажу се за професионалну компетенцију и квалитет.