Continentalov brend.

Заштита података

Интернет странице Continental AG

Верзија: 18.05.2018.

Када користите овај веб-сајт, корпорација Continental Aftermarket GmbH врши обраду Ваших података у складу са важећим законским прописима.

Опште напомене
Личне податке које унесете, корпорација Continental Aftermarket GmbH ће прикупљати, обрађивати и користити у сврху обраде уговора у оквиру коришћења веб-сајта www.ate.de . У мери у којој је то потребно за извршење уговора, пренос на корпорацију повезану са Continental Aftermarket GmbH дефинисан је чланом 15 и надаље. (Немачки) Закон о привредним друштвима у складу са одредбом Binding Corporate Rules корпорације Continental.
Ако је законом дозвољено или захтевано, подаци се могу анализирати у сврху извештавања (нпр. статистике).

Прикупљање, обрада и коришћење Ваших података се искључиво заснива на важећим прописима о заштити података (нпр. Вашој сагласности). У контексту обезбеђивања доступности услуга, податке преносимо нашем пружаоцу услуга, компанији com-a-tec GmbH, Am Krebsgraben 15, 78048 Villingen-Schwenningen. Компанија com-a-tec GmbH прикупља и врши обраду Ваших личних података у наше име (на основу споразума о обради података о налогу; када се компанија com-a-tec GmbH налази изван подручја ЕУ, на основу стандардних уговорних клаузула ЕУ), у мери у којој је то неопходно за извршење уговора.

У складу са законским прописима, са Вашим подацима се код нас поступа као са строго поверљивим.

Уз то, Ваши лични подаци унети у образац за контакт биће прослеђени како би одговорили на Ваше упите о контакту. Компанија com-a-tec GmbH, Am Krebsgraben 15. 78048 Villingen-Schwenningen прикупља и врши обраду Ваших личних података у наше име, у мери у којој је то неопходно за одговор на Ваш упит.

 

Прикупљање и обрада података

Корпорација Continental Aftermarket GmbH чува личне податке о корисницима веб-сајта www.ate.de само ако је за то добијена сагласност. Чувају се само они подаци који се односе на датум и време посете, посећене странице, коришћење показивача миша на веб сајту, коришћене функције страница и веб сајт са којег је корисник приступио веб-сајту Continental. ИП адреса се преноси анонимно и искључиво се користи за географску класификацију на нивоу града. Корпорација Continental Aftermarket GmbH користи ове податке за мерење активности веб-сајта, за припрему статистика и за побољшање услуга и информација које се пружају путем веб-сајтова.


Лични подаци корисника ће се користити само за обраду упита у оквиру сагласности или у складу са важећим прописима о заштити података. На основу законских захтева, корпорација Continental је имплементирала глобалну, јединствену и интерну смерницу за заштиту података (Binding Corporate Rules), која регулише заштиту личних података.

Податке унете на веб-сајтовима / и/или податке наведене у процесу / услузи, као што су име, фирма, адреса е-поште, адреса и број телефона, чува и користи корпорација Continental Aftermarket GmbH у сврху појединачне комуникације са Вама. Ови подаци се чувају или користе искључиво за обраду Вашег упита. Ваши подаци ће бити избрисани након коначне обраде Вашег упита / интереса, под условом да брисање није у супротности са било којим законским обавезама складиштења.

 

Права заинтересоване стране

Желимо да истакнемо да, као лице на које се подаци односе, имате следећа права у вези са обрадом Ваших личних података у складу са Општом уредбом ЕУ о заштити података (ОУЗП ЕУ):

 

Права на информације по члану 13 и члана 14 ОУЗП ЕУ

Право на информације по члану 15 ОУЗП ЕУ
Право на исправку по члану 16 ОУЗП ЕУ
Право на брисање по члану 17 ОУЗП ЕУ 
Право на ограничавање обраде по члану 18 ОУЗП ЕУ 
Могућност преноса података по члану 20 ОУЗП ЕУ

Ако имате било каквих питања у вези с овим, контактирајте наше службенике за заштиту података, адреса е-поште: dataprotection@conti.de

Према члану 21 ОУЗП ЕУ, у сваком тренутку можете опозвати своју сагласност за прикупљање, обраду/чување и коришћење Ваших личних података. Опозив треба послати у писаном облику на адресу корпорације Continental AG, Vahrenwalder Straße 9, 30165 Hannover или путем е-поште на адресу webmaster@ate.de.

Увек можете контактирати наше службенике за заштиту података (укључујући е-пошту) са питањима или притужбама у писаном облику, адреса е-поште: dataprotection@conti.de . Осим тога, можете контактирати надлежни орган за заштиту података, ако је потребно

 

Заштита сачуваних података

Наша корпорација и наш користе техничке и организационе мере безбедности да би заштитили личне податке које нам пружите од манипулације, губитка, уништења или приступа неовлашћених лица. Безбедносне мере се континуирано побољшавају и прилагођавају стању технике. Нешифроване податке могу прегледати треће стране. Из тог разлога желимо напоменути да није загарантован сигуран пренос у погледу преноса података путем интернета (нпр. комуникација путем е-поште). Осетљиви подаци се стога не би требало уопште преносити или их преносити само путем сигурне везе (SSL). Ако преузимате странице и датотеке и од Вас се затражи да унесете податке о себи, желели бисмо да истакнемо да овај пренос података путем интернета можда није безбедан и да им зато неовлашћене особе могу приступити или фалсификовати те податке.

 

Колачићи (мале текстуалне датотеке) 
Када посетите наш веб-сајт / користите наше алате / услуге, информације се могу сачувати на Вашем рачунару у облику такозваних колачића. Такви колачићи се користе само да би се осигурао рад веб-страница. Остали колачићи (нпр. у вези са коришћењем веб-сајта) се постављају само на основу Ваше сагласности (за то погледајте Политика колачића). Поред тога, можете и одбити да прихватите колачиће преко подешавања Вашег прегледача. Међутим, желимо напоменути да у том случају можда нећете моћи у потпуности да користите све функције овог веб-сајта  / алате / услуге.

Facebook:
Овом додатном компонентом управља корпорација Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Оператер немачког веб-сајта facebook.de је корпорација Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland. Ове додатне компоненте се означавају логотипом Facebook. Политику приватности корпорације Facebook можете пронаћи овде.

Google Analytics

Овај веб сајт користи Google Analytics, услугу веб-анализе корпорације Google Inc. („Google”). Google Analytics користи тзв. „колачиће”, текстуалне датотеке ускладиштене на рачунару које омогућавају веб-сајту да анализира како га корисници користе. Информације које колачић генерише о Вашем коришћењу овог веб-сајта се обично преносе на Google сервер у САД-у и тамо чувају.

Међутим, у случају да се на овом веб-сајту активира анонимизација ИП адресе, Google ће вашу ИП адресу претходно скратити у државама чланицама Европске уније или у другим државама потписницама Споразума о европском економском простору. Само у изузетним случајевима ће цела ИП адреса бити пренета на Google сервер у САД-у и тамо скратити. Анонимизација ИП адресе је активна на овом веб-сајту. У име корисника овог веб-сајта, Google ће користити ове информације да би проценио Ваше коришћење веб-сајта, да би саставио извештаје о активностима веб-сајта и да би пружио даље услуге корисницима веб-сајта везано за коришћење веб-сајта и интернета.

ИП адреса коју је прегледач пренео унутар оквира Google Analytics није спојена са осталим Google подацима. Колачићи се постављају на нашој страници само на основу Ваше сагласности. Поред тога, можете трајно спречити чување колачића прилагођавајући софтвер Вашег прегледача; међутим, желимо напоменути да у том случају можда нећете моћи у потпуности да користите све функције овог веб-сајта. Такође, можете спречити да се подаци генерисани колачићем и повезани са Вашим коришћењем веб-сајта (укључујући Вашу ИП адресу) преносе на Google и да Google врши обраду ових података преузимањем и инсталирањем додатних компоненти прегледача које можете наћи на следећој вези: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Коришћење iFraming-а

Видео записе уграђујемо на наш веб-сајт путем iFraming-а. Помоћу iFrames-а се спољни садржај са веб-сајтова других произвођача може уградити и приказати на дефинисаним местима на нашем веб-сајту.
На нашем веб-сајту су постављени видео записи са следећих трећих веб-сајтова:


YouTube

Веб-сајтом са кога су уграђени видео записи преко iFraming-а управља YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA. Након позива видео записа он се означава логотипом YouTube. Политику приватности YouTube-а можете пронаћи овде.

Ако посетите неку од наших веб-страница са уграђеним видео записима, Ваш претраживач се неће аутоматски повезати са сервером горе наведене веб-странице. Кликом на уграђени видео запис пристајете на комуникацију са горе наведеном веб-страницом и постављање колачића од стране ове веб-странице. Након клика на одговарајући уграђени видео запис, информације с којима сте приступили нашем веб-сајту прослеђују се горе наведеним корисницима веб-страница и колачиће на Ваш рачунар поставља горе наведена веб-локација.
Ако сте пријављени на горе наведеној веб-страници током посете нашем веб-сајту, пренети подаци се додељују Вашем одговарајућем корисничком налогу. Ако желите да спречите кориснике веб-страница да на овај начин повезују податке са Вашим корисничким налогом, одјавите се са горе наведене веб-странице пре него што кликнете на одговарајући видео запис.
Чак и ако се нисте регистровали на горе наведеној веб-странице или нисте тренутно пријављени, постоји могућност да ће Ваши подаци бити сачувани од стране корисника горе наведене веб-странице након што кликнете на обавештење. Ми немамо утицај на постављање колачића од стране добављача горе наведене веб-странице, нити на садржај и обим података које ова веб-страница прикупља и користи. Погледајте политику приватности горе наведене веб-странице.

 

Напомена о спољним везама

Наша понуда садржи везе до спољних веб-страница трећих страна, на чије садржаје немамо утицај. Због тога за такве стране садржаје не можемо да преузмемо одговорност. За садржаје повезаних страница одговорни су дати пружалац услуга или корисник страница. Незаконити садржаји нису били препознати у тренутку повезивања. Повезане странице су у тренутку повезивања проверене због могућих кршења закона. Међутим, стална контрола садржаја повезаних страница није разумна без конкретних доказа о кршењу закона. Уколико сазнамо за било каква кршења, одмах ћемо уклонити такве везе.

Измене ове политике приватности

У контексту даљег развоја интернета, такође ћемо континуирано прилагођавати нашу политику заштите података. Благовремено ћемо објавити промене на овој страници. Зато би требало да редовно позивате ову страницу да бисте били стално информисани о тренутном стању политике заштите података.

Ако имате додатних питања у вези са поступањем са подацима, обратите нам се на адресу

Continental AG
Vahrenwalder Str. 9
30165 Hannover
Адреса е-поште: dataprotection@conti.de