Continentalov brend.

ECE R90 за кочионе дискове

Стандард квалитета за већу безбедност

Стандард квалитета за већу безбедност

Проверени OE квалитет

Ово се код нас подразумева већ дуже време: Као произвођач оригиналне опреме за произвођаче аутомобила и код наших АТЕ кочионих дискова за тржиште резервних делова користимо само најсавременије материјале за оригиналну опрему (ОЕ) и производимо их на нивоу квалитета оригиналне опреме (ОЕ). Такав висок стандард квалитета званично је потврђен ECE атестом за наш асортиман кочионих дискова.

 

Предводник ATE

Кочиони дискови бренда АТЕ, технолошког концерна Continental, природно испуњавају техничке захтеве смернице ЕСЕ R90.

Када је европски стандард квалитета за кочионе дискове ступио на снагу новембра 2016. године, око 90 процената свих кочионих дискова бренда АТЕ на тржишту већ је поседовало ЕСЕ атест и тај проценат се од тада непрекидно повећава.

Тако је Continental постао једна од првих компанија која је понудила свеобухватан асортиман кочионих дискова са ЕСЕ атестом.

Сертификације

ece_siegel_140px.png

Смерница ECE R90

ECE пропис пружа купцима сигурност да ће на слободном тржишту резервних делова добити производе ОЕ стандарда, јер обезбеђује доследне стандардне на тржишту резервних делова (Aftermarket).

Још од 1999-те, стандард ECE-R90 је ознака квалитета за кочионе облоге на тржишту резервних делова, а од новембра 2016. године важи и за кочионе дискове за нове одобрене моделе – са још строжим минималним захтевима.

Купцима пружа сигурност да ће на слободном тржишту резервних делова добити производе ОЕ стандарда.

Још једна предност ЕСЕ ознаке: Она углавном замењује Општу дозволу за делове возила која је раније биле потребна за Аftermarket производе. На тај начин се возачи аутомобила ослобађају ношења копије дозволе.

ECE R90: Проверени ОЕ квалитет за већу безбедност

Новембра 2016. године ступио је на снагу ECE R90 стандард, који је већ био установљен за кочионе облоге,
и за кочионе дискове за нове одобрене моделе.

Компанија ATE поздравља такав развој, јер купцима даје сигурност да ће добити производе који одговарају најмање квалитету ОЕ.

С обзиром на то да је ово ионако био захтев компаније АТЕ, скоро сви АТЕ кочиони дискови су већ данас сертификовани према ЕСЕ 90. Тако је Continental постао једна од првих компанија која је у овом сегменту понудила свеобухватан асортиман кочионих дискова са ЕСЕ атестом.