Continentalov brend.

ATE технологија

Најбоље међу најбољем

Потпуно једноставна одлука

Зашто стручњаци за кочнице одмах помисле на АТЕ? Зато што улажемо много напорног рада и искуство у развој наших производа. Радионице, крајњи купци и произвођачи аутомобила тачно знају зашто се на АТЕ могу потпуно ослонити.

Пример? За наше кочионе облоге користимо више од 150 различитих комбинација материјала – у складу са квалитетима серија. Наши конкуренти се по правилу задовољавају са четири до пет. Свако ко при замени потрошних делова неће да се одрекне оригиналног квалитета, узима АТЕ – толико је просто.

Код АТЕ нема горе-доле

Када се ради о квалитету, ми смо за решење без грешке. Због тога смо у свим производним погонима увели систем за управљање квалитетом сертификован према ISO 9001. Овај сертификат поставља високе захтеве за оријентисање према купцима, управљање и друге критеријуме квалитета. Континуирани процес унапређења у исто време је и саставни део овог стандарда.

Наш Aftermarket сертификат можете да преузмете овде .

Када се ради о кочницама: ATE

Као специјалиста за кочионе системе, АТЕ већ преко сто година поставља стандарде у погледу квалитета, иновативности и разумевања система. Наша компетентност у истраживању, производњи и обиму испоруке довела нас је до произвођача оригиналне опреме за водеће произвођаче аутомобила у свету. Иста компетентност нас чини фаворитом и на тржишту резервних делова.

Проверена безбедност – далеко изнад стандарда (ECE-R90)

Потрошачи су заслужили максималну заштиту! Да би се заштитили од опасних јефтиних увоза, Економска комисија за Европу (ECE) дефинисала је читав низ прописа: Кочионе облоге за друмски саобраћај морају да прођу читав низ тестова за карактеристике кочења и фрикционе вредности пре него што добију одговарајући сертификат.

ece_siegel-data.jpg

Наше интерне спецификације превазилазе ове стандарде више пута.

 

Тестирање ATE кочионих облога

Ми идемо корак даље

Апсолутна безбедност при кочењу је најважнији захтев. Ми нисмо задовољни тиме. Даљи тестови се посебно односе на карактеристике буке и хабање кочионих облога. Поред тога, наше искуство са тркачких стаза улива се у серијску производњу, тако да возачи аутомобила могу да комбинују безбедност са задовољством вожње у свакодневном животу. Зато што током иновирања производа увек имамо на уму и жеље возача.

Принципи

управљања квалитетом

према ISO 9001

  • Оријентација према купцима
  • Одговорност руководства
  • Укључивање учесника
  • Професионално оријентисан приступ
  • Приступ управљању оријентисан на систем
  • Континуирано унапређивање
  • Приступ одлучивању на основу чињеница
  • Односи са добављачима на обострану корист