Continentalov brend.

Преглед каталога

Проналажење уместо тражења

Читав каталог каталога

Преко 8.000 производа у програму, а сваког месеца се у њега додаје до 80 нових делова: Заиста чинимо све да бисмо могли да Вам испоручимо све резервне и потрошне делове за кочнице који су Вам потребни! Поред тога, нови модели возила или варијанте модела појављују се скоро сваког дана, а ми их такође покривамо као водећи произвођач кочионих система.

У таквом богатству понуда брзо ћете наћи оно што тражите. Због тога смо развили потпуно другачије категорије каталога:

Остало: Наше АТЕ каталоге има и Ваш АТЕ продајни партнер на локацији. Најкраћи пут до њега наћи ћете уз помоћ нашег ATE PartnerFinder-а.

Првокласни квалитет података – потврђен жигом „CertifiedSupplier”

Наши стандарди квалитета такође се односе на наше каталоге. Од TecDoc-а смо добили жиг „CertifiedSupplier”, који се између осталог додељује за одговоре на упите купаца и првокласан квалитет података.

Међутим, и поред највеће пажње и код нас су могуће грешке. Због тога су сви подаци без гаранције. Захтеви за накнаде по основу информација у нашим каталозима се не могу признати. Задржано право на измене у конструкцији. И онда када у нашим документима наводимо број резервног дела произвођача возила, то служи само за сврхе упоређивања.