značka skupiny Continental.

ATE - Kompletní sortiment pro brzdové systémy

Přehled všech produktů

Přehled produktů

Ať už se jedná o brzdové kotouče, brzdová obložení nebo brzdové bubny: Na odborné znalosti a inovace od ATE je spolehnutí - a to již déle než 100 let.

Jsme systémový dodavatel pro velké výrobce automobilů a zároveň máme bohatý program brzdových náhradních dílů. Pokud jde o brzdy, existuje jen jedna volba: ATE - Silný partner pro váš autoservis.

Výhody pro vás

Vynikající kvalitu našich výrobků dokazuje řada renomovaných ocenění. Také po stránce vzhledu jsou naše povrstvené brzdové kotouče a další výrobky na špičce aktuální produkce a vývoje.

ATE brzdové destičky několikanásobně překračují požadavky stanovené legislativní směrnicí ECE-R90. Pokrokové produkty, jako jsou bezprašné brzdové destičky ATE Ceramic, podtrhují sílu našich inovací. Sportovní brzdy, jako ATE PowerDisc, zaručují maximální účinek při vysoké rychlosti a v kritických situacích.

Kotoučové brzdy

Maximální bezpečnost v každé jízdní situaci

Bubnové brzdy

V osvědčené kvalitě

Brzdové kapaliny

Optimální výkon pro všechny brzdové systémy

Hydraulické díly

Pro maximální bezpečnost

Spojkové díly

S maximální precizností

Snímače počtu otáček kola

Měřeno s úspěchem

Co nového skladem

ATE - Novinky v nabídce

Nářadí a přípravky

S tou nejlepší výbavou

ATE Classic

Brzdy pro veterány i mladší veterány

Malé série a speciální vozidla

Špičkový brzdový výkon pro všechny

ATE BrzdovéCentrum

Důvěřujte odborníkům

ATE BrzdovéCentrum je nezávislý autoservis a partner silné značky, který nabízí zákazníkům profesionální služby týkající se brzd a který je ztělesněním odborných znalostí a kvality.